30 Nisan 2014 Çarşamba

Tablet uygulamaları ile kendinizi gösterin!

Tabletler artık hatamızın içine yerleşti.Çoğu kişi tabletlerden farklı şekillerde yararlanıyor.
Dediğim gibi tabletler artık  farklı şekillerde kullanılabiliyor. Tabi bu kullanım alanlarının belirlenmesinde öncelik kullanım şartları. Yani ne için kullandığınız önemli. Örneğin kimi insan office uygulamaları indirerek tabletini iş için kullanmak üzere kişiselleştiriyor. Kimisi de oyunlar gibi uygulamalar indirerek tabletini eğlence üzerine kişiselleştiriyor. Bu noktada önemli olan şeyin ne istediğimizi bilmek olduğu ortaya çıkıyor. Çünkü ona göre kişiselleştirmeler için gerekli olan tablet uygulamalarını bulup kullanabiliyoruz. Ama tabi isterseniz hepsinden bir karmada yapabilirsiniz. Bunu çok tavsiye etmem ama tabletinize göre bu biraz yavaşlamanıza ve karışıklıklara yol açabilir. Yani kişiselleştirme size kalmış sadece ne istiyorsunuz onu düşünün . İşte bir örnek Pixplit :
Pixplt fotoğraf uygulaması
Fotoğraf kullanarak insanlarla iletişime geçmenin en basit ve eğlenceli yoluyla tanışın. Pixplit isimli uygulama ile fotoğraflarınızı başka kişilerle kolajlayarak Instagram benzeri bir sosyal ağ oluşturuyorsunuz.
Uygulamadaki şablonlarda 4 bölme bulunuyor ve her bölmede başka bir kullanıcı tarafından çekilmiş bir resim yer alabiliyor. Dilerseniz kolajın çıkış noktasını siz belirleyebilir ya da başka tarafından başlatılan kolajlara resim ekleyebilirsiniz. Pixplit ile mobil cihazınızdan arkadaşlarınızla birlikte resim yapıyormuş gibi hissedeceksiniz.
Arkadaşlarınızla oluşturduğunuz bu kolajları dilerseniz Facebook veya Twitter’da ya da uygulamanın kendi ağında paylaşabilirsiniz. Pixplit Android 2.3 ve üzeri sürümlerde çalışabiliyor. Uygulamayı indirmek için burayı kullanabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder