8 Nisan 2014 Salı

Tabletinizi uygulamalarla kişiselleştirin!

Öncelikle herkes kendine ait olduğu için bir şeyleri özelleştirip kişiselleştirmek ister. Bunun nedeni ona olan sahipliğini göstermektir çevresindeki kişilere. Peki tabletimizi nasıl kişiselleştirebiliriz? Bunun en klişe yöntemi wallpaper falan değiştirmek gibi saçma sapan yöntemlerdir. Eğer tabletinizi gerçekten kişiselleştirmek istiyorsanız tabletinize sizi yansıtacak tablet uygulamaları indirmeniz gerekir. Çünkü bu uygulamalar sizin neleri sevip neleri sevmediğinizi gösterir. Aynı şeyleri bende yasadım çünkü. Siz yaşamayın bari linkte vereceğim uygulamalarla ilgili. Ama benim en çok sevdiğim dropbox. Dropbox şu işe yarar:

Bulut bilişim öğelerinden biri olan uzakta dosya saklama ve dosyalara erişme işlevini başarılı bir şekilde yerine getiren Dropbox, Android ürünleri üzerinden de kullanılabiliyor.

Dropbox hesabı yaratılmasının ardından sunulan 3 GB değerindeki depolama alanına mobil ürün üzerinden göndereceğiniz dosyalara ve belgelere dilerseniz masaüstünüzden dilerseniz de dizüstü bilgisayarınızdan erişlebilirsiniz. Böylelikle Dropbox üzerinde yer alan doküman ve dosyalara Android temelli mobil ürününüz üzerinden istediğiniz yerde internet erişimi sayesinde erişebilirsiniz.

Dileyen kullanıcılar, Dropbox üzerinde kullandıkları klasör ve belgeleri başka kişilerle paylaşabilir ve onay verilen dosyalara onların erişebilmelerini sağlayabilir. Ücretsiz olarak sunulan 3 GB depolama alanı, ücret karşılığında arttırılabiliyor. Oldukça kullanışlı ve gerektiğinde can simidi olarak görebileceğiniz bu uygulama ile nerede olursanız olun önemli bilgi ve dokümanlarınız sizinle olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder